Acne

                                              

Acne is een veelvoorkomend probleem en vaak lastig te behandelen. De meeste behandelingen pakken de acne vanaf de buitenzijde aan                                                  Doormiddel van SR kunnen we het aanpakken dieper in de huid. Dit is de plek waar de acne ontstaat. De SR acne behandeling is dan ook een zeer effectieve en pijnloze behandeling! Niet alleen is de behandeling geschikt voor het gelaat, het is ook uiterst effectief op rug, borst en schouders.

 Aan ieder haarzakje zit een talgkliertje bevestigd, die talg produceert om de haar en huid soepel te houden. Helaas verstopt dit talg de opening naar de huid nog wel eens waardoor er acne bacteriën, die prikkelende stoffen produceren en ontstekingsverschijnselen oproepen. Rode knobbeltjes verschijnen die na infectie ook etterige puisten op gezicht en of lichaam kunnen vormen. Middels onze SR apparatuur kunnen we lichtpulsen geven op het te behandelen gebied. Het licht vernietigt de bacteriën die de acne veroorzaken. Ook zorgt het ervoor dat de overproductie van talg verminderd doordat het de ontstoken talgklieren laat krimpen. Daarnaast is het zo dat het licht door de huid wordt geabsorbeerd en daarbij komen zuurstofatomen vrij. Deze verandering in de gashuishouding is ongunstig voor de bacteriën en daarmee zeer effectief in het elimineren van huidontstekingen.Uw huid zal zichtbaar rustiger worden en de ontstekingen zullen afnemen.

Werkwijze

De behandeling is pijnloos en wordt alleen door de bacteriën opgenomen. Het heeft dus geen nadelig effect op het omringende weefsel. Het speciaal gefilterde licht, de lichtenergie en de frequentie van de flitsen geven een stimulans aan de fibroblasten.Allereerst wordt de huid gereinigd en brengen wij een laag gel aan. Vervolgens zal uw behandelaar lichtflitsen geven op de huid. Deze behandeling raden wij u aan in kuurverband daar dit de beste resultaten zal geven. Een kuur bestaat uit ongeveer  6 behandelingen. Dit is een indictie kan per persoon en type huid verschillen. Daarna is het verstandig om iedere week  een onderhoudende behandeling te ondergaan.

De beste tijd om met de SR behandelingen te starten in het gehele jaar.

Omdat wij graag willen zien hoe uw huid reageert op de behandeling, zullen wij tijdens de eerste behandeling beginnen op een lage stand. Wanneer u terug komt dan evalueren wij samen met u de ervaringen en kunnen we eventueel een intensiever programma gaan toepassen.

De behandeling is pijnloos. De energie wordt alleen door de bacteriën opgenomen. Het heeft dus geen nadelig effect op het omringende weefsel.

Deskundig advies

Minimaal 7dagen voor de behandeling geen of zo weinig mogelijk zonnebank en/of buitenzon ( ook geen zelf bruinende producten ). U dient minimaal 24 uur maar liever enkele weken na de laatste behandeling te wachten alvorens u gaat zonnen. Tijdens de behandelingen liever niet. Wanneer blootstellen aan de zon onvermijdelijk is adviseren wij een sunblock te gebruiken. Indien u in het gezicht behandeld wordt, breng dan geen make-up, lipliner e.d. aan.In sommige gevallen kan er na de behandeling tijdelijke roodheid ontstaan. Dit verdwijnt vanzelf binnen 15 minuten tot een paar uur. Let op met het gebruik van zeep en deodorant tot 24 uur na de behandeling.

SR en medicijnen/ziekte: Contra-indicaties zijn: medicijnen als hormonen, corticosteroïden, bepaalde lichtgevoelige medicijnen(zie bijsluiter onder fotosensibiliteit). Ook dient u het ons te melden wanneer er sprake is van: huid- en/of aderontsteking, huidkanker, kanker, open wonden, epilepsie, suikerziekte, zwangerschap en gebruik van ‘bruin zonder zon’. Deze en alle andere indicaties dient u ons te melden. Raadpleeg bij twijfel altijd uw (huis)arts.

 


 

Prijzen Per Behandeling

Wangen     € 67,00
Gelaat (geheel)     € 87,00
Nek/Hals     € 97,00
Schouders     € 117,00
Schouders met bovenzijde rug      € 137,00
Rug (geheel)       € 167,00

 

 

 


 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op via de contactpagina.