Even voorstellen

Pedicure Adinda zorgt ervoor dat jouw voeten en handen de aandacht krijgen die ze verdienen. De professionele praktijk is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicure, en zit gevestigd in het pand van van Halderen. Een goede regelmatige verzorging van je voeten voorkomt problemen en daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Tijdens een pedicure- en of manicurebehandeling krijg je altijd tips en adviezen voor een goede verzorging van jouw voeten en handen, zodat jouw voeten en handem ook lang na de behandeling gezond zijn en blijven stralen.

Momenteel is Pedicure Adinda ook begonnen met de opleiding schoonheidspecialiste om zo het aanbod groter en ruimer te kunnen maken.

De salon is verder uitgebreid met IPL behandelingen voor ontharen, acne en pigment en rimpel verwijdering. Voor deze behandelingen zijn we gecertificeerd en en maken we gebruik van een IPL apparaat wat ook eu gekenmerkt is.

Van alle behandelingen kunt u informatie vinden in de kopjes boven aan de Pagina.

Naast de werkzaamheden in de salon is er ook een webshop www.pedicureadinda-webshop.nl daar is alles te vinden op het gebied pedicure en manicure.

Tevens ben ik ook Distributeur van FM World Benelux

En is in de salon vanaf 1 april sieraden te koop van B-jewels uit Belgie

 

Je bent van harte welkom bij Pedicure Adinda.

 

Afbeeldingsresultaat voor pedicure adinda  Voorbeeld van afbeelding