IPL (definitief ontharen)

Over ontharen met IPL hoor je vrijwel louter positieve berichten. Niet verwonderlijk, want ontharen met IPL heeft veel voordelen die andere ontharingsmethodes niet hebben. Bij scheren bijvoorbeeld is de ontharingsmethode pijnloos, maar je hebt er maar zeer korte tijd profijt van. Niet alleen komen de haren snel weer terug, je krijgt ook nog eens te maken met lelijke stoppeltjes. Andere ontharingsmethodes, zoals hars en epileren, geven een langduriger effect. Maar: ook déze haren komen weer terug, en daarnaast zijn de behandelmethodes nog nét geen westerse martelmethode te noemen. Het gezegde “wie mooi wil zijn, moet pijn lijden,” gaat hier zeker op!

IPL is anders. De methode is vrijwel pijnloos te noemen, hoewel je de behandeling wel voelt. Helemaal geruisloos is IPL dus niet. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat IPL niet alleen ingezet kan worden tegen ongewenste en/of overmatige haargroei, maar ook tegen andere kwalen die zorgen voor onzekerheid omtrent je uiterlijk. IPL is comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren.

Gemiddeld zijn 6 a 10 behandelingen nodig, met tussenpozen van opbouwing van 6,8,10 weken, om een haarreductie van 90% te realiseren. Dit is een indicatie kan per persoon en type huid verschillen. Voorafgaand aan een behandeling doen we altijd een gratis intake, waarin we een aantal medische vragen stellen, en bekijken of je huid en haar geschikt is om te behandelen. Na afloop van de intake kun je direct behandeld worden, het te behandelen gebied dien je 1 dag van tevoren te scheren.

De beste tijd om met de IPL behandelingen te starten is vanaf September tot / met Mei.

Bikinilijn en oksels zijn geen probleem kunnen het gehele jaar door.

 

Natuurlijk kunt u ook terecht voor het onderhoud van de haarvrije zones, dit houdt in mocht u klaar zijn met alle behandelingen en heeft u geen haar meer,

adviseer we om 1 x per jaar 1 behandeling te nemen om te zorgen dat er geen haar meer terug kan groeien.

De prijzen hiervan zijn in overleg en verschillen voor welke zone het is.

 


 

Prijzen Per keer vanaf € 14,- euro

Armen volledig     € 79,95
Bikinilijn (vrouw)      € 49,95
Borst en Buik     € 149,95
Borsten(vrouw tepelhof incl)     € 99,95
Boven en Onderbenen     € 169,95
Bovenbenen     € 99,95
Bovenlip en kin     € 20,00
Gehele gelaat     € 54,95
Hals     € 49,95
Hele rug     € 119,95
bovenlip/Kin     € 14,95
Oksels     € 24,95
Onderarmen      € 49,95
Onderbenen     € 99,95
Oorschelpen     € 14,95
Schouders     € 69,95
Vingers / Tenen     € 19,95
Wenkbrauwen tussenstuk     € 14,95

   

Oksels en bikini

 

 

€ 69,95

 


 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op via de contactpagina.