Welkom

Pedicure Adinda zorgt ervoor dat jouw voeten de aandacht krijgen die ze verdienen. De professionele praktijk is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicure, en zit gevestigd in het pand van Van Halderen. Een goede regelmatige verzorging van je voeten voorkomt problemen en daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Tijdens een pedicurebehandeling krijg je altijd tips en adviezen voor een goede verzorging van jouw voeten, zodat jouw voeten ook lang na de behandeling gezond zijn en blijven stralen.

Ook zorgt zij voor alle IPL behandelingen. De behandelingen voor IPL worden uitgevoerd door een EU gekenmerkt apparaat. Om de behandelingen zo goed en correct mogelijk uit te voeren heeft Adinda scholing gevolgd bij Bowie Medicals. Daar heeft ze verschillende certificaten voor behaald. Zodat ze de beste adviezen en behandelingen kan uitvoeren. Ook voor de IPL behandelingen bent u bij haar aan het juiste adres!

 

Je bent van harte welkom bij Pedicure Adinda.

 


 

Nieuws

Maand Actie Augustus op 24-06-2020

Voor de Maand Augustus heb ik een leuke actie! Een standaard manicure behandeling met een standaard pedicure behandeling. Samen voor de actie prijs van € 49,95 Wil je hier gebruik van maken stuur mij een bericht en ik plan u in voor een lekkere en ontspannende behandeling!

Vakantie op 12-06-2020

Beste mensen, Ik ga met vakantie en ben gesloten in de weken 30 en 33. Voor September ben ik gesloten in de weken 37 en 38 . Mvg Adinda