Welkom

Pedicure Adinda zorgt ervoor dat jouw voeten en handen de aandacht krijgen die ze verdienen. De professionele praktijk is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicure, en zit gevestigd in het pand van Van Halderen. Een goede regelmatige verzorging van je voeten en handen voorkomt problemen en daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Tijdens een pedicure en of manicurebehandeling krijg je altijd tips en adviezen voor een goede verzorging van jouw voeten of handen, zodat jouw voetenen handen ook lang na de behandeling gezond zijn en blijven stralen.

Momenteel is Pedicure Adinda begonnen met de opleiding schoonheidspecialiste om het aanbod groter en ruimer te maken.

Ook zorgt zij voor alle IPL behandelingen. De behandelingen voor IPL worden uitgevoerd door een EU gekenmerkt apparaat. Om de behandelingen zo goed en correct mogelijk uit te voeren heeft Adinda scholing gevolgd bij Bowie Medicals. Daar heeft ze verschillende certificaten voor behaald. Zodat ze de beste adviezen en behandelingen kan uitvoeren. Ook voor de IPL behandelingen van ontharen, couperose,pigment en acne bent u bij haar aan het juiste adres!

 

Je bent van harte welkom bij Pedicure Adinda.

 


 

Nieuws

We mogen weer open! op 08-12-2020

Lieve mensen, Zoals iedereen gehoord heeft mogen we weer open. Dat is heel fijn om iedereen weer te verwelkomen en te helpen. Ik begin met iedereen opnieuw in te plannen dit gaat op volgorde van de agenda. Het kan dus voorkomen dat u even moet wachten voor u aan de buurt bent. De avonden worden verlopig niet ingepland ivm de avondklok. Mvg Adinda

Nieuw! op 01-09-2020

Vanaf 1 april verkrijgbaar bij Pedicure Adinda. Sieraden van B-jewels uit Belgiƫ. Zijn te koop in de salon.