Welkom

Pedicure Adinda zorgt ervoor dat jouw voeten en handen de aandacht krijgen die ze verdienen. De professionele praktijk is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicure, en zit gevestigd in het winkelcentrum de Arkendonk. Een goede regelmatige verzorging van je voeten en handen voorkomt problemen en daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Tijdens een pedicure en of manicurebehandeling krijg je altijd tips en adviezen voor een goede verzorging van jouw voeten of handen, zodat jouw voetenen handen ook lang na de behandeling gezond zijn en blijven stralen.

Ook heeft Adinda de opleiding schoonheidspecialiste behaald om het aanbod groter en ruimer te maken.

Ook zorgt zij voor alle SHR behandelingen. De behandelingen voor worden uitgevoerd door een EU gekenmerkt apparaat. Om de behandelingen zo goed en correct mogelijk uit te voeren heeft Adinda scholing gevolgd bij Alliance. Daar heeft ze verschillende certificaten voor behaald. Zodat ze de beste adviezen en behandelingen kan uitvoeren. Ook voor de SHR behandelingen van ontharen, couperose,pigment en acne bent u bij haar aan het juiste adres!

 

Tevens bieden we nog een paar speciale behandelingen aan, de Fit Bodywrap informatie vint u onder het kopje FIT bodywrap.

Tevens staat er een link naar Youtube wat de behandeling inhoud.

Ook kun je terecht voor een huidversteviging op basis van de Plasma Pen, 

 

Je bent van harte welkom bij Pedicure Adinda.

 


 

Nieuws

Vakantie op 13-06-2024

De vakantie staat bij veel mensen bijna voor de deur. Ook ik ben er 2 weekjes ertussen uit. De salon is gesloten vanaf 14 juli en vanaf 30 juli weer geopend. Appjes,mailtjes en telefoontjes zullen daarom niet beantwoord worden! Fijne vakantie!!

Prijs verhoging op 08-02-2024

Vanaf 1 maart 2024 zijn de prijzen gewijzigd. Bij elke behandeling zijn de prijzen aangegeven op de site

Nieuwe behandeling vanaf 1 juli op 10-05-2023

Deze nieuwe Plasma technologie kan ingezet worden voor huidverbetering / huidverstrakking, Soft Lifting en het verwijderen van huidanomaliën, littekentjes en hyperpigmentaties. Wat is Plasma precies? Plasma is een geïoniseerd gas dat bestaat uit elektronen en ionen, gevormd door een spanningsverschil tussen de Plasma Pen en de huid. Als je dicht genoeg met de Plasma Pen boven de huid komt, ontlaadt het dmv een microvonkje op het huidoppervlak. Dit is een heel klein, maar precies stipje in de opperhuid. De huid rond het stipje trekt samen en het weefsel krimpt waardoor het wordt strak getrokken. Op deze manier behandel je het boven- en onder ooglid, dit noemt men ook we Soft Ooglift. -hele precieze & veilige methode -werkt alleen in de opperhuid -geen bloedingen of schade aan de lederhuid -toename van nieuw collageen en elastine -toename van nieuwe jonge huidcellen -non-invasieve behandeling, niet huid doorborend -oplossing tussen oogcrème en ooglidcorrectie -relatief korte hersteltijd -snelle en mooie resultaten -betaalbare behandeling De behandeling verstevigt en haalt rimpeltjes weg